140-års jubilant!

Dette året har vi jubileum - hele 140 år! Det er ikke mange rørleggere forunt å bli så gamle. Derfor har det også vært ekstra hyggelig å kunne feire dette sammen med mange av våre kunder, gjennom konkurranser, aktiviteter, overraskelser - og bursdagskake selvfølgelig...

Litt historie

Bedriftens historie går helt tilbake til 1876. Forurenset drikkevann presset fram krav om vannverk. I den forbindelse så Karl smed muligheter, og opprettet et rørleggerfirma. Firmaet som under navnet Tollefsen etterhvert ble et kjent begrep i Egersund, hadde sitt første tilholdssted i Jernbanegata. Hvordan navnet i dag har blitt til Volden Tollefsen, kan du lese mer om her.

Gammel, men oppdatert

Alderen til tross - hos Volden Tollefsen er vi opptatt av å holde oss oppdaterte. I gamle dager var en rørlegger en rørlegger, men innføring av ny teknologi gjør at det kreves mange ferdigheter hos dagens rørleggere - utover det å kunne rør. Vi legger derfor vekt på at våre ansatte får nødvendig opplæring slik at alle kan bruke it-verktøy i hverdagen, og ikke minst kunne kommunisere med kundene via flere kanaler, som blant annet facebook. I forbindelse med jubileet vårt har vi blant annet hatt en konkurranse på fb, hvor premien var et nytt vaskerom. Responsen her har vært enorm. 

Med blikket framover

Selv om et jubileum gir grunn til å skue tilbake, har vi blikket rettet framover. Vi sier som Karl smed sa da han møtte utfordringer på 1800-tallet: "Det skal gå greit", og jobber videre!